Boekhouding ZZP

Draag uw financiële administratie aan ons over

Als actieve ondernemer kan het bijhouden van de boekhouding van uw ZZP zaak enorm veel tijd en energie van u vragen. U besteedt die tijd natuurlijk liever aan uw echte vak. Uw dienst of product. Of het contact met (potentiële) opdrachtgevers. Maar nee, de boekhouding moet weer bijgewerkt worden. U wilt natuurlijk te allen tijde kunnen inzien hoe u ervoor staat als ZZP. Dan zou u eigenlijk dagelijks uw financiële administratie moeten bijwerken. Maar wij begrijpen heel goed dat dat niet altijd lukt. Daarom zijn wij ons administratiekantoor ook begonnen. Om u al deze taken uit handen te nemen. Besteed ook de boekhouding van uw ZZP bedrijf uit aan Zandwijken Administraties!

Wilt u uw boekhouding (ZZP) ook digitaal inzien?

Graag vertellen wij u wat meer over de werkwijze van Zandwijken Administraties. Bij een administratiekantoor denken mensen vaak aan logge archiefkasten. Met daarin stoffige en vergeelde dossiers. Gelukkig is bij ons niets minder waar. Wij werken met de allernieuwste software en volgens de beste technieken. Welke voordelen biedt dit u? U weet zeker dat alles secuur, transparant en veilig gebeurt. Vindt u het lastig uw boekhouding op orde te krijgen? En vooral te houden? Dat is heel begrijpelijk. Zeker als ZZP onderneming komt er erg veel op uw dak. U moet immers alles zelf doen. Het klantcontact. De acquisitie. De verkoop. En dan ook nog eens die boekhouding. Kies er daarom voor die door de accountant en boekhouder van Zandwijken Administraties op te laten pakken. Vindt u het als ZZP een vreemd idee dat anderen uw financiële zaken regelen? Geen zorgen. U kunt via onze gebruiksvriendelijke webtool en app te allen tijde de stand van zaken omtrent uw boekhouding bekijken. Wij werken deze namelijk dagelijks bij! Verlangt u ook naar meer vrijheid en gemak als ZZP? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

boekhouding zzpWij verzorgen meer dan uw boekhouding alleen

Bij Zandwijken Administraties begrijpen wij heel goed dat uw financiële administratie meer omvat dan de dagelijkse inkomsten en uitgaven. Daarom kunt u ons ook inschakelen voor bijvoorbeeld uw:

  • Jaarrapportage
  • Belastingaangifte
  • Deponeringsstukken

Neem als ZZP contact met ons op

Klinkt het u ook zo fijn? Meer tijd overhouden voor uw core business? Neem dan nu contact met ons op. Door een offerte aan te vragen. Bel naar telefoonnummer 0297-820945. Of stuur een mailtje naar info@zandwijken.nl. Zandwijken Administraties verzorgt graag de volledige boekhouding van uw ZZP bedrijf!

Direct contact

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht