Accountant

Kom in contact met onze accountant

Door door de jaren heen is gebleken dat zowel grote als kleine bedrijven regelmatig behoefte hebben aan de professionele hulp van een accountant. Zandwijken Administraties kan u helpen bij het contact leggen met deze specialist. Als administratiekantoor werken wij al sinds 2008 nauw samen met verschillende accountantskantoren. De boekhouder kan helpen bij uw financiële administratie en advies geven waar dat nodig is. Door onze professionele aanpak weet u zeker dat uw boekhouding bij Zandwijken Administraties in goede handen is. Daarnaast onderhouden wij korte lijnen met onze klanten. Dit zorgt ervoor dat er altijd een boekhouder voor u beschikbaar staat. Deze boekhouder is altijd volledig op de hoogte van uw financiële administratie, waardoor u geen onnodige vertragingen oploopt. Wat zit er in het takenpakket van uw accountant bij Zandwijken Administraties?

Waar kan onze accountant u bij helpen?

Ons administratiekantoor maakt gebruik van professionele en vernieuwende software. Hierdoor is het werk van onze accountant altijd inzichtelijk voor u. Maar wat is nou precies de taak van een accountant? Het takenpakket omdat het opmaken van jaarrekeningen, jaarrekeningen controleren en het uitvoeren van de financiële administratie. De controle van de jaarrekeningen zorgt bij u voor zekerheid en maakt het mogelijk om beslissingen te nemen voor uw bedrijf in de toekomst. Naast het uitvoeren van deze taken kan de accountant ook advies geven op het gebied van de boekhouding. Het deskundig oog van een boekhouder kan iedere moeilijke financiële situatie doorzien. Dit zorgt voor meer zelfvertrouwen bij u tijdens het runnen van uw bedrijf.

belastingadviseur aalsmeer

Waarom kiezen voor een boekhouder bij ons?

Wij staan bekend om onze transparante en deskundige aanpak. Dit geldt ook voor onze accountants. Met behulp van een online facturatie tool en een iphone app zorgen wij ervoor dat u altijd op de hoogte bent van hun laatste werkzaamheden omtrent uw financiële administratie. Zo hoeft u zich langer niet wekelijks of maandelijks zorgen te maken om uw boekhouding. Hier een drietal redenen waarom u moet kiezen voor onze accountant.

  • Hij is telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 20.00
  • Hij geeft binnen een uur antwoord op uw mail
  • U kunt online meekijken met zijn werk

Nieuwsgierig naar onze boekhouder?

Heeft u belangstelling naar meer informatie over het werk van onze boekhouder? Als u belt naar 0297-820945 staan wij altijd voor u klaar. Heeft u een vraag? Dan kunt u mailen naar info@zandwijken.nl. Wij zorgen ervoor dat u vraag zo snel mogelijk beantwoord wordt. De expertise van de accountant van Zandwijken Administraties zal u niet in de steek laten!

Direct contact

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht